Conducerea IGSU rămâne în perioada Crăciunului la Moftin. Pompierii se pregătesc de intervenție (foto)

Pentru asigurarea continuităţii intervenţiei în vederea începerii operaţiunilor de stingere a incendiului la sonda de gaz din localitatea Moftinu Mare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă rămâne în perioada Crăciunului în judeţul Satu Mare.

Se depun eforturi uriaşe pentru asigurarea logisticii necesare acestei intervenţii de amploare. Au fost angrenate forţe şi mijloace din întreaga ţară, iar în Punctul de Comandă instalat la faţa locului, se lucrează intens, se fac simulări, se adoptă măsuri preventive şi se fac planuri de rezervă.

În tot acest timp, inclusiv pe durata sărbătorilor, până la demararea intervenţiei pentru stingerea incendiului, zona este asigurată de mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei, care execută prin rotaţie această misiune.

De asemenea, pentru delimitarea zonei, asigurarea securităţii şi restricţionarea accesului persoanelor neautorizate, cadre aparţinând Inspectoratului de Politie Jutetean şi Inspectoratului Judetean de Jandarmi Satu Mare se află în permanenţă la faţa locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.