Program special la Direcția de Impozite și Taxe

Primăria municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor programul special de sărbători al Direcției de Impozite și Taxe Locale și al Serviciului de Evidența a Persoanelor.

Astfel, cetățenii municipiului Satu Mare se pot prezenta pentru efectuarea plăților până vineri, 22 decembrie, ora 17.00, respectiv în 28 decembrie până la ora 18.30, și în 29 decembrie până la ora 10.00.

Miercuri, 3 ianuarie, la Direcția de Impozite și Taxe Locale Satu Mare se vor putea plăti doar amenzile și taxele, dar certificatele fiscale pentru înstrăinarea bunurilor nu vor putea fi eliberate.

Plata impozitelor şi a taxelor locale cu debit se vor încasa o dată începând cu 8 ianuarie 2018. Tot începând cu această dată se vor elibera certificatele de atestare fiscală pentru înstrăinarea bunurilor.

Serviciul de Evidența Persoanelor Satu Mare va avea program de lucru cu publicul în zilele de 27,28, 29 decembrie, în timp ce în zilele 25, 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, ghișeele serviciului vor fi închise.

Serviciul Stare Civilă va avea program de lucru cu publicul în zilele de 23,26, 30 decembrie și în 2 ianuarie în intervalul orar 09.00-12.00.

Cele 22 de căsătorii programate în perioada 23 decembrie-30 decembrie se vor oficia la ora și la datele stabilite prin programare.

În zilele Sărbătorilor de Iarnă, Poliţia Locală va mobiliza echipaje de ordine publică, asigurând securitatea evenimentelor publice, dar şi siguranţa în cartiere.

Pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente neplăcute, patrulele vor avea în atenţie zonele aglomerate, centrul oraşului şi străzile din cartiere. Cele mai importante efective vor fi rezervate în noaptea de Revelion.

În toată perioada de sărbători poliţiştii locali vor patrula în teren, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. În cazul tulburării ordinii şi liniştii publice sătmărenii pot apela la agenţii poliţiei locale la dispeceratul 0361.919.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.