Conferință de presă în autobuz (foto&video)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, împreună cu viceprimarii și cu o parte dintre consilierii locali, au organizat azi, 20 decembrie o conferință de presă mai ieșită din comun. Întâlnirea cu jurnaliștii a avut loc într-unul din autobuzele Transurban.

Rolul conferinței de presă și al turului (de mai bine de două ore) a avut ca scop prezentarea principalelor realizări din anul 2017.

,,Ne deplasăm să vizionăm execuția mai multor lucrări publice care au fost efectuate în anul 2017”, a declarat primarul.

Reprezentanții media au fost invitați să observe o parte dintre obiectivele de infrastructură bifate în acest an, pe traiectoria: Bulevardul Transilvania – Bulevardul Careiului – str.Proiectantului – zona Oituz – str. Depozitelor – Bulevardul Independenței – str. Ion Ghica – str. Gorunului.

La fiecare oprire, primarul municipiului și administratorul public au făcut observații privind proiectele de investiții, desfășurarea lucrărilor, cât și despre modul în care vor continua investițiile în zonele respective.

Astfel, în 2017, s-a cheltuit suma 40 de milioane de lei pentru reabilitarea, modernizarea unor obiective de infrastructură, cât și reparația unor străzi și artere principale de circulație din municipiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.