Concert caritabil. Tenorul Nagy Norbert pe scena Teatrului de Nord

Tenorul Norbert Nagy, împreună cu prietenii săi și Rotary Club Satu Mare, invită sătmărenii la a treia ediție a Concertului Caritabil de Crăciun, care va avea loc pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare. Evenimentul va avea loc azi, 19 decembrie, de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 50 de lei. Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului de Nord Satu Mare.

Concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui defibrilator, pentru Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare.

A devenit deja o tradiție, ca Tenorul Norbert Nagy în preajma sărbătorilor de Crăciun să ofere cadou comunității sătmărene opere celebre în toată lumea, prin care dorește să-și arate recunoștința și respectul pentru orașul de unde a plecat, iar prin vocea sa, să ofere veselie, bucurie și energie pozitivă în sufletul fiecăruia pentru sărbătoarea Crăciunului. Pe scenă vor urca alături de el Nagy Blanka, Aldo Blaga și Corul Solemis – dirijor Maria Chiș.

Norbert Nagy este cel mai cunoscut tenor al orașului Satu Mare, care după ce a absolvit în anul 2010 Academia de Muzica G. Dima din Cluj Napoca, s-a stabilit în Italia unde a fost masterand al Universității G. Puccini din La Spezzia, a absolvit Masterclass în Bologna, cu Antonella Banaudi iar în anul 2013 a absolvit Masterclass cu Andrea Bocelli în La Spezzia.

Până la această vârstă a susținut numeroase concerte în România, Ungaria și Italia, iar printre marile scene pe care a cântat amintim:
– 2011 la Opera din Parma, Busseto, Fidenza in opera “IL trovatore”; – 2011/2012 solistul renumitei slujbe “Messa dell’ incoronazione di Mozart”;
– 2012 solist principal în opera “Amahl and the Night Visitors” din La Spezzia, Italia;
– 2013 solistul slujbei “Missa criolla” de Ariel Ramirez;
– 2013 și 2014 Festivalul Puccini din Torre del Lago;
– 2014 turneu în China cu opera “Carmen” de G. Bizet.

În seara concertului Norbet va lansa cd-ul „The Christmas night”, care cuprinde concertul live pe care l-a susținut la Boston Opera House. Acest cd împreună cu autograf reprezintă un cadou pentru fiecare invitat care se alătură scopului umanitar a acestui eveniment.

Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie 2017 – ora 19:00, la Teatrul de Nord Satu Mare, iar prețul unui bilet este de 50 lei. Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului de Nord Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.