Alte două contracte de finanțare semnate pentru județul Satu Mare

Secretarul de stat Adrian Ionuț Gâdea și președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba, au semnat azi, 19 decembrie ultimele două contracte de finanțare a proiectelor elaborate de CJ și propuse spre finanțare de către MDRAPFE prin programul PNDL. Valoarea contractelor este de aproximativ 6 milioane de lei.

Este vorba despre proiectele:

-Alimentare cu apă potabilă a zonei Luna Șes si înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă, în valoare de 2.905.255 lei (inclusiv TVA);

-Reabilitare clădire Dispensar de Pneumoftiziologie (TBC) str. Ialomițhei nr. 1, Satu Mare, în valoare 2.976.209,71 lei (inclusiv TVA).

În urmă cu câteva zile, în data de 8 decembrie în prezența viceprim-ministrului Paul Stănescu s-au semnat primele 9 contracte de finanțare din totalul de 11 proiecte propuse spre finanțare de către MDRAPFE, elaborate de echipa Consiliului Județean Satu Mare, care vizau reabilitare în total de 63 de kilometri de drum județean. Semnarea ultimelor două contracte propuse spre finanțare este o veste foarte bună pentru acest sfârșit de an.

„Faptul că proiectele elaborate de Consiliul Județean Satu Mare s-au concretizat și prin semnarea contractelor de finanțare înainte de sfârșitul acestui an este un real succes, care va aduce beneficii tuturor locuitorilor județului nostru. Mă bucur ca și ministerul de resort a considerat, ca aceste investiții sunt importante pentru o dezvoltare echitabilă a tuturor zonelor din județul nostru. Semnarea ultimelor două contracte anul acesta vor aduce beneficii turismului și sistemului de sănătate din Satu Mare. ” – a declarat după semnare președintele CJSM, Pataki Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.