Olimpia pe marginea prăpastiei. Datorii de peste 450.000 de euro

Olimpia Satu Mare este pe marginea prăpastiei. Potrivit preşedintelui clubului, Istvan Merkli, jucătorii nu și-au primit salariile de 7 luni de zile, iar clubul are datorii de peste 450.000 de euro. 

Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de azi, 18 decembrie, a Consiliului Județean Satu Mare la care au participat atât o parte din conducerea clubului cât și câțiva jucători.

Merkli spune că în prezent Olimpia este pe ultimul loc în clasament și riscă să fie retrogradată în Liga a V-a. În aceste condiții, 80% din jucători au plecat de la echipă.

Consilierul judeţean Alexandru Horvat consideră că principalul vinovat pentru situația dezastruoasă în care se află clubul este fostul preşedinte, Karda Attila.

În luarea de cuvânt, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, le-a explicat celor prezenți că ar sprijini clubul, dar nu are pârghii legale.

Potrivit acestuia, CJ a virat cele 1,2 milioane lei. De asemenea, Pataki a subliniat și faptul că situaţia contabilă a clubului nu este în clar, contractele jucătorilor nu sunt înregistrate la ITM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.