Hai să ajutăm gemenele din Petrești !

Cei care doresc să ajute gemenele din Petrești au de acum la dispoziție și un cont bancar. Contul RO86CECESM808RON0496635 aafost deschis marți, 12 decembrie, pe numele bunicii celor două fete, Elisabeta Szekely.

„De acum, bunica gemenelor are un cont. Cine dorește să îi sprijine și să-i ajute, poate face donații !!!

Dragi prieteni, două gemene (16 ani) care au fost abandonate în urmă cu 8 ani de părinți au nevoie de ajutorul nostru. Ele sunt crescute de bunica lor care are o pensie de doar 500 de lei și este bolnavă (are probleme cu inima). Ei stau într-o localitate din județ, fără căldură. Deși nu au condiții bune de trai, fetele sunt bine crescute, curate și sunt foarte bune la învățătură. Cine dorește să-i ajute cu haine sau alimente, vă rog să mă contactați. De asemenea puteți face donații ‭pe contul IBAN din imagine.

Haideți să ajutăm această familie, haideți să fim mai buni acum în prag de sărbătoare!

(Ps: poate reușim să le renovăm acoperișul, o cameră și să le facem chiar și o baie)”, este mesajul postat pe Facebook de Andreea Codruța.

Mai multe detalii cu privire la acest caz citiți aici: https://www.satmareanul.net/2017/12/07/doua-gemene-au-nevoie-de-ajutorul-nostru-sunt-crescute-de-bunica-lor/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.