Câți bani cheltuie angajații din județul Satu Mare pentru cadourile de Secret Santa

Decorațiunile de Crăciun se află pe primul loc în topul darurilor pe care caută să le cumpere angajații din județul Satu Mare în preajma Crăciunului, cu ocazia Secret Santa, tradiție americană devenită extrem de populară în ultimii ani și pe plan local.

Tot mai multe companii din România au adoptat ziua Secret Santa, în care angajații își acordă reciproc daruri, în urma unei trageri la sorți. De regulă, reprezentanții companiilor stabilesc un buget în care trebuie să se încadreze angajații participanți la Secret Santa.

Un angajat din acest județ va cheltui în medie 50 de lei pentru cadoul pe care o să-l facă unui alt coleg de birou, cu ocazia zilei Secret Santa de anul acesta, arată un studiu realizat de Giftforyou.ro, un magazin online de cadouri, care comercializează, printre altele și daruri corporate. Analiza magazinului online a luat în considerare și căutările înregistrate de Google pentru circa 20 de cuvinte referitoare la cadourile de Secret, în perioada octombrie – noiembrie 2017, comparativ cu intervalul octombrie – noiembrie 2016.

„Interesul românilor pentru Secret Santa este din ce în ce mai ridicat, iar acest lucru se vede și prin evoluția anuală a bugetului pentru cadouri. La nivelul întregii țări, angajații din România vor aloca un buget mediu de 70 de lei pentru Secret Santa 2017, cu până la 20% mai mult decât anul trecut. În cel mai rău caz, bugetul per cadou pentru Secret Santa 2017 este cel puțin la nivelul celui de anul trecut. Angajații nu sunt dispuși doar să aloce mai mulți bani pentru cadourile colegilor, cu ocazia Secret Santa, ci și să se documenteze mai bine, aspect vizibil și în timpul tot mai mare pe care îl petrec la noi pe site, în căutarea darului perfect”, declara Raluca Pencu, director de marketing și vânzări în cadrul Giftforyou.ro.

Ce tipuri de cadouri vor să cumpere angajații din județul Satu Mare

Când vine vorba de decorațiuni de Crăciun pe care să le cumpere colegilor de serviciu cu ocazia Secret Santa, pe primele trei locuri în topul preferințele angajaților din Satu Mare se află coșurile decorative și plăcuțele decorative cu urări de Crăciun sau cu mesaje haioase. Salariații din acest județ mai sunt interesați să cumpere brăduți, cizme, pinguini și reni decorativi, Moș Crăciun și rame foto. Toate tipurile de cadouri menționate mai sus au crescut între octombrie și noiembrie 2017, față de perioada similară a anului trecut, în ceea ce privește numărul de căutări pe Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.