O tânără din Amați are nevoie de ajutor

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Amați suferă de leucemie și are nevoie de ajutorul nostru. În prezent, tânăra este internată la o clinică din Cluj-Napoca, însă costurile spitalizării depășesc posibilitățile părinților. 

„Fata soților Jurja din localitatea Amați a fost depistată în acest an că suferă de leucemie. În prezent Cristina în vârstă de 16 ani este internată și tratată la un spital din Cluj Napoca, iar familia are nevoie de ajutorul nostru.

Consiliul Județean Satu Mare a emis o hotărâre privind încadrarea Cristinei Jurja într-o categorie de persoane cu handicap care necesită protecție specială.

Cu toate că a început să primească ajutor social de la Primăria Păulești, banii primiți (conform legii) nu sunt îndeajuns pentru a acoperi costurile.

Vă scriu cu rugămintea de a mă îndruma ce ar trebui să facă familia Jurja pentru a primi sprijin în tratarea fetei? Este cineva care e dispus să ajute?

Vă mulțumesc anticipat și sper să îmi puteți oferi un răspuns la întrebare!

Cine dorește să ajute, mă poate contacta, voi face tot posibilul să ajut această familie!”, scrie Andreea Codruța pe pagina sa de Facebook.

Cei care doresc sa ajute familia Jurja sunt rugați să o contacteze pe Andreea Codruța pe Facebook (https://www.facebook.com/andrea.codruta.laszlo)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.