Decolările de pe Aeroportul Satu Mare, fără întârzieri. Cine spune asta

Cele mai punctuale curse aeriene decolează de pe aeroportul din Satu Mare, spune Ștefan Radu, country manager pe România al AirHelp, lider mondial în obținerea de compensații pentru pasagerii companiilor aeriene.

Pe „lista punctualității”, alături de Satu Mare se află și aeroporturile din: Bacău, Craiova, Constanța, Oradea, Sibiu și Suceava.

De altfel, potrivit unui studiu realizat de AirHelp, sâmbăta este cea mai bună zi pentru a pleca într-o călătorie cu avionul de pe aeroporturile din România, peste 88% dintre curse decolând și aterizând la timp. Aceasta comparativ cu ziua de vineri, cu o rată de punctualitate de 79,2%, aproape similară celei de luni, cu 79,5%.

„Bazându-ne pe statistici, dacă ar fi să alegem un zbor fără emoții, ar trebui să alegem decolarea de pe aeroporturile din Bacău, Craiova, Constanța, Oradea, Sibiu, Suceava sau Satu Mare unde, în ultimele două luni, niciun pasager nu a fost afectat de întârzieri sau anulări. Aceleași statistici ne arată că zborurile de noapte de la Oradea și cele din prima parte a dimineții de la Constanța au fost de fiecare dată la timp, aviz celor care călătoresc din aceste destinații”, mai spune Ștefan Radu.

AirHelp analizează periodic zborurile de pe aeroporturile din toată Europa și oferă informații pasagerilor despre potențiale întârzieri și anulări. Dacă sunt eligibili pentru despăgubiri, cazul este preluat de AirHelp și pasagerul poate primi până la 600 de euro compensație.

Un Comentariu la "Decolările de pe Aeroportul Satu Mare, fără întârzieri. Cine spune asta"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.