Bărbat din Satu Mare, încătușat. A vrut să violeze o bătrână

Un sătmărean de 39 de ani a fost încătușat de polițiștii locali din Timișoara după ce a încercat să violeze o bătrână. Totul s-a întâmplat în noaptea de marți, 6 spre azi 7 decembrie.

Un bărbat a sesizat telefonic polițiștii locali în jurul orei 01.20, că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește. La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare. Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani.

Femeia le-a pvestit polițiștilor că bărbatul a intrat în apartament în timp ce ea dormea, încercând să o abuzeze sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.