Sătmărenii se revoltă ! Ulița din Satu(l) Mare (Foto)

Chiar dacă o parte din municipiul Satu Mare se modernizează, sunt zone în oraș rupte parcă din Evul Mediu. Așa este și strada Lunca Sighet, plin de noroi și gropi, aproape inaccesibil mașinilor și pietonilor.

Și toate acestea se întâmplă în secolul XXI, la sfârșitul anului 2017.

„SATU MARE, decembrie 2017 – strada Lunca Sighet înainte de Sărbători. Mulțumim administrației locale și neasemuiților conducători !”, scrie o sătmăreancă pe Facebook.

În august 2017, Primăria Satu Mare anunța începerea lucrărilor pentru schimbarea rețelelor de apă și canalizare pe strada Lunca Sighet.

„Aceste lucrări sunt cuprinse în contractul de modernizare a străzii Lunca Sighet, care mai cuprinde pe lângă schimbarea rețelelor de apă și canalizare și lucrări privind modernizarea carosabilului, inclusiv refacerea fundației pe toată lățimea străzii și aducerea la cotă astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă, executarea rigolelor pentru colectarea apelor pluviale, realizarea gurilor de scurgere, a trotuarelor, a canalului tehnic, cât și amenajarea acceselor la locuințe.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a străzii Lunca Sighet (inclus iluminatul public) se ridică la 1.818.774 lei + TVA”, spunea la vremea respectivă conducerea Primăriei Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.