Sătmărenii își caută dreptatea la Prefectură

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut azi, 5 decembrie în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, audienţe cu cetăţenii.

Alături de prefect au fost prezenţi şeful serviciului juridic, Cosmin Dorle, consilierul pe relaţii publice, Florin Găzdac respectiv reprezentantul OCPI Satu Mare, Florica Crespai.

În această săptămână s-au înscris în audienţă două persoane. În primul caz au fost prezentate probleme referitoare la retrocedarea unei parcele de 16,10 ha pădure moştenite pentru care au fost înaintate acţiuni în instanţă însă deocamdată nu s-a realizat partajul. În vederea clarificării situaţiei juridice a terenului, prefectul a dispus ca în această săptămână şeful serviciului juridic să se deplaseze la Primăria Bixad.

În al doilea caz au fost expuse probleme cu privire la reconstiturea dreptului de proprietate asupra unui teren în suprafaţă de 0,8 ha din comuna Supur revendicat de două persoane. În acest caz prefectul a informat persoana că specialişti din cadrul serviciului juridic se vor deplasa la primărie pentru clarificări unde va fi invitată să se prezinte cu actele aferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.