Seri Pozitive: Terapia de cuplu – ce este și când e necesară?

Proiectul „Seri Pozitive”, iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii decembrie este „Terapia de cuplu – ce este și când e necesară?”. Invitata serii este Delia Danea.

Terapia de cuplu este un tip de psihoterapie ce ajută cuplurile să-și recunoască și să-și rezolve conflictele în vederea îmbunătățirii relației.

Statisticile spun ca 90% dintre cuplurile care apelează la terapia de cuplu, se despart. În acest context există o reticentă a cuplurilor de a apela la această formă de terapie.

„La ce bun să mai mergem la terapie dacă oricum ajungem să ne despărțim”. Aud foarte des în jurul meu aceste cuvinte. Există foarte multe mituri și așteptări legate de ce înseamnă terapia de cuplu și utilitatea ei.

Atunci când cuplurile solicită intervenția unui specialist pentru a rezolva conflictele apărute în viața lor de cuplu îți îndreaptă atenția fiecare spre partener, considerându-l „vinovat” de situația în care s-a ajuns. Pe parcursul ședințelor partenerii înțeleg că de fapt există 3 componente: el, ea și relația dintre ei.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut de cuplu și familie, și tocmai de aceea lansez această temă în cadrul Serilor Pozitive, pentru a răspunde celor care se îndoiesc de utilitatea acestui tip de terapie și pentru a face lumină privitor la ce este și când e necesară terapia de cuplu.

Data: 5 decembrie 2017, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3.

Înscrieri se pot face la adresa http://schimbarepozitiva.ro/terapia-de-cuplu-ce-este-si-cand-e-necesara/

sunteți așteptați într-un nou concept, alături de organizatori pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 de lei, necesară pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.