Ieșirea din parcare, pericol public ! Sătmărenii se adresează Primăriei (foto)

La ieșirea din parcarea de pe Aleea Milcov nr. 1 din municipiul Satu Mare, vizibilitatea este zero, spun șoferii care circulă în zonă. Azi (4 decembrie) dimineață doar norocul a făcut să nu se întâmple vreo tragedie.

Vizibilitatea este zero datorită unui garaj din capătul parcării, dar și mașinilor parcate în zonă. Oamenii cer montarea unei oglinzi rutiere pentru a preîntâmpina vreo nenorocire.

„Bună ziua,

Domnule city manager Maskulik Csaba dacă vă rog (fac cerere în scris dacă este necesar) se poate monta 1 buc. „Oglindă rutieră” la ieșire din parcare de pe Aleea Milcov Nr. 1 ?

Cer acest lucru deoarece dimineață s-a evitat din nou un accident rutier, cetățenii care ieșim din parcarea respectivă avem vizibilitate zero datorită garajului din capătul parcării și a autoturismelor parcate pe carosabil lângă acest garaj. În general sunt parcate niște autoutilitare. Astăzi a fost un autoturism care era acoperit cu zăpadă … pe strada respectivă se circulă doar pe 1 bandă, un sens de mers fiind transformat în parcare.

Astăzi am avut noroc și șoferul cu prioritate a frânat la timp …

(atașez și o poză din “parcarea” cu pricina, din păcate e puțin “editată”.

Am înțeles că în zona respectivă nimeni (Poliția Locală sau Primăria Satu Mare) nu poate aplica: art 33. din Legea nr. 50/1991 sau HCL-33 din 2011 actualizat în 2013 art. 3 alin. b / art. 7 sau art.15. datorită unor „factori”, spune Alin Bordaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.