Concert caritabil la Muzeul Județean

Perioada Crăciunului este una abundentă în evenimente care aduc magie mai mult ca oricând în viața oamenilor. Sunt clipe de bucurie, momente de generozitate și redescoperire a umanității din fiecare. 

În aceste coordonate se încadrează și spectacolul „Fulgi de stele”, ediția a II-a, care va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 18.00, în sala mare a Muzeului Județean Satu Mare.

Inițiativa evenimentului “Fulgi de stele” s-a născut anul trecut, din dorința de a promova artiștii județului Satu Mare, dar și de a oferi o mână de ajutor unor persoane aflate în dificultate sau care nu pot progresa din cauza unor lipsuri. Anul acesta spectacolul își propune să treacă la următorul nivel prin diversitatea artiștilor incluși în program, efecte speciale, dar și ajutorul oferit prin banii care urmează a fi donați spre Casa de tip familial Maria.

Vor fi momente cu colinde tradiționale în interpretarea “artistului adoptat al Sătmarului”, Sergiu Gliga, cântece de iarnă pop – alături de Rareș Jucan, Teodora Oros, Hermina Hotca și Ștefania Hotca, dar și muzică ambientală, cu sound-uri cosmice – pe ritmuri de percuție cu Francisc Edmund Balogh.

Organizatorul acestui eveniment este Cenaclul Alfazet, cu efortul tinerilor artiști sătmăreni Bogdan Rostaș și Rareș Jucan, în parteneriat cu Muzeul Județean Satu Mare, Asociația Culturală Sătmărenii și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

De asemenea, un sprijin însemnat a venit din partea unei firme care se ocupă cu închiriere de echipamente pentru spectacole.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.