Șocant ! Motivul pentru care Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica

Răzvan Rentea, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-a ucis părinții și bunica. Acesta va fi prezentat azi, 29 noiembrie, în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Fiul celor asasinați, Gheorghe și Niculina Rentea, a fost ridicat de polițiști marți, 28 noiembrie, chiar după înmormântarea părinților săi și a bunicii. Acesta a fost dus la audieri la Parchet, iar oamenii legii au decis să fie reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, Răzvan Rentea va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Răzvan Mircea Rentea a devenit suspect încă din primele clipe. În ziua crimei acesta se plimba printre anchetatori și a auzit tot ce se vorbește despre crimă. Precauți, anchetatorii nu l-au lăsat să între în curtea părinților săi, până ce nu au prelevat toate probele.

După ce au primit rezultatele analizelor ADN de la București, anchetatorii au decis să îl rețină pe acesta.

Din anchetă reiese că ucigașul și-a omorât prima dată bunica, pe Viorica Apan, în vârstă de 80 de ani. Apoi și-a ucis tatăl, pe Gheorghe Rentea (59 de ani), în curtea casei. Știind că mama sa, Niculina Rentea, trebuie să vină cu microbuzul de la serviciu, acesta a urcat în mașină și s-a dus să o aștepte. Și-a dus mama acasă, iar în timp ce femeia a vrut să intre în locuință, fiul acesteia a lovit-o din spate și a omorât-o.

Pentru a-și crea un alibi, criminalul a venit în Satu Mare.

Se pare totul ar fi pornit de la o ceartă. Având datorii mari, Răzvan Rentea a încercat să vândă un apartament din Satu Mare, cumpărat de tatăl său. Însă părinții au aflat despre acest lucru și nu au fost de acord.

Până în 2012 Răzva Rentea a lucrat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare, de unde a trebuit să demisioneze din cauza unor infracțiuni pe care le-a comis în timpul serviciului. Acesta a încercat să se reangajeze, însă a căzut la testul psihologic.

De asemenea, Răzvan Rentea avea patima jocurilor de noroc, fiind văzut pe la casinourile din Satu Mare. Se pare că acesta a acumulat datorii mari.

În cursul acestei zile criminalul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un Comentariu la "Șocant ! Motivul pentru care Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.