Sâmbătă, 25 noiembrie, Caravana Jandarmeriei Române a ajuns în judeţul Satu Mare

Sâmbată, 25 noiembrie, specialiştii din cadrul Compartimentului resurse umane şi personalul din structurile de ordine publică au avut o misiune extrem de importantă, și anume, aceea de recrutare a tinerilor în rândurile Jandarmeriei.

Jandarmii sătmăreni au însoţit autospeciala de promovare a profesiei de jandarm în localitatea Ardud, municipiul Satu Mare și în municipiul Carei, unde au împărţit pliante şi au prezentat condiţiile de participare la concursurile de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, tinerilor prezenţi, care au fost foarte deschişi si receptivi la informaţiile transmise.

Tinerii interesaţi pot depune cererile de înscriere la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare situat pe strada Ecaterina Teodoriu nr. 1 până la data de 5 decembrie 2017.

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.