Deputatul Ioana Bran a susținut audiențe la Medieşu Aurit (foto)

Deputatul social-democrat, Ioana Bran, a susținut azi, 24 noiembrie, audiențe la Cabinetul său parlamentar de la Medieşu Aurit. Totodată, parlamentarul a vizitat și șantierul de extrudare și turnare a aluminiului ce se va deschide anul viitor în comună. 

“Am susținut azi audiențe la Cabinetul parlamentar pe care l-am deschis la Medieșu Aurit. Medieșenii care au trecut pragul Cabinetului și cei cu care m-am întâlnit pe stradă s-au bucurat pentru vizită, apreciind că nu am uitat de ei și de promisiunile pe care le-am făcut în campanie. Am găsit multă deschidere și susținere pentru proiectele la care lucrăm, ceea ce ne motivează să mergem mai departe.

De asemenea, am vizitat șantierul viitoarei uzine de extrudare şi turnare a aluminiului care se va deschide anul viitor în comună și va crea peste 600 de locuri de muncă. Lucrările la uzina ALU MENZIKEN au început doar de câteva zile, dar avansează frumos. O investiție importantă nu doar pentru comuna Medieșu Aurit, ci pentru întreaga zonă!”, spune deputatul sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.