Ghici câți angajați are SC Apaserv ? Și se mai angajează personal !

SC Apaserv are în prezent 480 de angajați și mai vrea să angajeze alte 22 de persoane, a declarat directorul instituției, Ioan Leitner. Astfel, numărul total al angajaților va ajunge la 502.

Acest aspect a fost discutat în cadrul ședinței de astăzi, 23 noiembrie a Consiliului Local Satu Mare. Subiectul a fost deschis de către consilierul social-democrat Ciprian Crăciun care a dorit să primească lămuriri cu privire la necesitatea acestei supradimensionări de personal.

În luarea de cuvânt consilierul Ștefan Ressler a făcut referire la o parte dintre directori care, în opinia acestuia, nu fac nimic pentru a-și merita salariile babane pe care le primesc. Și asta în condițiile în care, spune Ressler, plătim cel mai mare tarif la apă din regiunea de nord-vest a țării.

„Plătim cea mai scumpă apă din zona noastră. Am văzut că prețul apei presupune și costuri ridicate de personal. S-a spus că se va veni cu un nou suflu de management și se vor mai angaja 22 de persoane! 502 persoane! Oare acest lucru pare normal?”, întreabă Ressler.

Kereskenyi, venind în apărarea lui Leitner a spus că s-a făcut deja o rentabilizare, reducându-se cu aproape 40% numărul șefilor de birou din cadrul Apaserv. Edilul spune că în cadrul instituției erau aproximativ 100 de birouri, unele doar cu două persoane din care una era șef de birou.

În ceea ce privește angajarea altor 22 de persoane Leitner spune că este nevoie de această măsură deoarece se mai preiau în administrare și alte sisteme de furnizare al apei de la unele localități din județ.

Un Comentariu la "Ghici câți angajați are SC Apaserv ? Și se mai angajează personal !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.