Polițiști sătmăreni, implicați într-un accident rutier. Ce spune conducerea IPJ

Conducerea IPJ Satu Mare face câteva precizări în cazul accidentului de circulație ce a avut loc marți, 21 noiembrie între Satu Mare și Botiz, în care a fost implicat și un echipaj de la Poliție.

„Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că, un conducător auto de 30 de ani, din Satu Mare, pe fondul nerespectării semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei, s-a angajat în depășirea unui autoturism care a oprit în afara părții carosabile, întrucât acesta a sesizat autospeciala aflată în misiune. Pentru a evita coliziunea, mașina de poliție a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 67 de ani, din Sighetu Marmației, care de asemenea staționa pe marginea părții carosabile, în vederea acordării priorității de trecere autospecialei aflate în misiune.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a polițistului, de 44 de ani, din Satu Mare aflat pe locul din dreapta a autospecialei. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre de conducerea IPJ Satu Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii despre acest accident citiți aici: https://www.satmareanul.net/2017/11/21/masina-a-politiei-implicata-intr-un-accident-patru-victime/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.