O zi cu deputatul tău. Interviu cu parlamentarul sătmărean Ioana Bran (Video)

Secretarul Camerei Deputaților, parlamentarul social-democrat sătmărean, Ioana Bran a fost azi, 22 noiembrie invitata primei ediții a proiectului „O zi cu deputatul tău !”. În cadrul acestei ediții, deputatul Ioana Bran a prezentat câteva dintre activităţile sale, din funcțiile de secretar şi de membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Despre activitatea sa săptămânală, parlamentarul social-democrat spune că programul include participarea la şedinţa Biroului Permanent din fiecare zi de luni, la sfârşitul căreia, în calitate de secretar responsabil de relaţia cu presa, prezintă principalele decizii adoptate în şedinţa curentă, participarea la şedinţa grupului parlamentar din care face parte şi, tot în fiecare luni, participarea la şedinta plenului Camerei Deputaţilor.

Ziua de marţi vine cu o nouă şedinţă de plen, cu dezbateri şi vot final, apoi şedinţa Biroului Permanent şi lucrările comisiilor de specialitate..

De asemenea, în cadrul interviului, Ioana Bran a vorbit și despre importanţa activităţilor din circumscripţiile electorale.

Sursa video: Pagina oficială a Parlamentului României Camera Deputaților

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.