Violoncelistul Adrian Naidin, în premieră la Satu Mare

Poveste de iarnă în Maramureș, spusă șoptit pe un violoncel rebel, strunit de un muzician care și-a sedus publicul cu o voce excepțională, cu delicatețea unui suflet de poet și cu acea forță legendară care i-a adus supranumele de Pavarotti al României. Aplaudat pe cele mai importante scene din țară, cel mai recent proiect al artistului Adrian Naidin – o colaborare cu Ionuț Micu, bateristul de la Compact -, va fi prezentat în premieră la Satu Mare (6 decembrie), Baia Mare (7 decembrie) și Târgu Lăpuș (8 decembrie).

Doi muzicieni desăvârșiți, violoncelistul Adrian Naidin și Ionuț Micu, toboșarul trupei Compact, se reunesc pentru o aventură într-un univers imaginat la granița muzicii culte cu rock-ul și cu un filon etno autentic. Spectacolul „Pân’la rai” va avea premiera la Filarmonica „Dinu Lippati” din Satu Mare miercuri, 6 decembrie, începând ce la ora 19.00 – un eveniment organizat de Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”. Prezentat cu casa închisă de două ori în aceeași zi la Teatrul Național din București, proiectul „Pân la Rai” este un experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin, care cântă din nou, trecând cu măiestrie peste capriciile vremurilor, pentru a-și îmbrăca acordurile în iubire, adunată, în toate formele ei, într-un suflet zidit în emoții.

Biletele pentru spectacolele din Satu Mare și Târgu Lăpuș costă 30 de lei și au fost puse în vânzare la Casele de Bilete ale instituțiilor organizatoare. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.