Un fotograf din Oaș face furori la Londra

Fotograful negreștean Remus Țiplea și-a lansat azi, 18 noiembrie, la Londra, volumul fotoetnografic „Țara Oașului – Din Oaș în Paști”. Organizatorul evenimentului este negreșteanul Romulus Stelian Vasile Honca.

„Mă bucur să văd că negreștenii și oșenii din Marea Britanie sunt o comunitate unită, își creează ocazii pentru a se întâlni și a se bucura împreună și, mai cu seamă, nu-și uită tradițiile nici la mii de kilometri de casă. Un astfel de eveniment are loc vineri și sâmbătă la Londra, la inițiativa unui negreștean cu suflet mare, Romulus Stelian Vasile Honca. Îl felicit pentru inițiativa de a organiza o seară oșenească la care invitat este artistul nostru fotograf Remus Tiplea, care își va lansa cu această ocazie și volumul fotoetnografic „Țara Oașului – Din Oaș în Paști”. Două evenimente de suflet, la care sper să participați cât mai mulți!”, scrie pe pagina sa de facebook primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

După Londra, Remus Țiplea va avea o expoziție în capatala Franței, Paris, în data de 1 decembrie, iar în 9 decembrie, acesta își va expune lucrările în Negrești-Oaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.