Acuzații grave ! Peste 1.000 de câini uciști lângă Satu Mare

Reprezentanții Asociației ARDA Oradea aduc acuzații grave la adresa celor de la adăpostul de câini din Dara. Orădenii susțin că în așa numitul „lagăr din Dara” ar fi fost uciși peste 1.000 de câini.

În data de 19 octombrie, orădenii de la ARDA și Animal Shields, au salvat 32 de câini. Alți câini au fost salvați de cei de la Asociația „Free Life” Satu Mare.

Potrivit reprezentanților Asociației ARDA Oradea, de la începutul anului trecut și până în prezent, hingherii de la Dara ar fi capturat 1.180 de câini din care 1.007 ar fi fost uciși.

„Și toate astea într-un „adăpost” cu 110 locuri (oficial). Acest lagăr trebuie închis … Vom face ce putem. Durează să aducem schimbări, durează până când realizează autoritățile, că adevărul odată ieșit la iveală, nu se mai poate masca”, spun reprezentanții Arda Oradea.

Potrivit reprezentanților ARDA, Primăria Biharia a plătit hingherilor din Dara 4.285 de lei pentru 15 câini ridicați de pe raza comunei. Adică 285 lei/câine. Totodată, Primăria Sântandrei a plătit suma de 8.698 de lei pentru 34 de câini capturați în lunile august, septembrie, octombrie, plus nouă cadavre de câini, adică 255 de lei/câine.

Un Comentariu la "Acuzații grave ! Peste 1.000 de câini uciști lângă Satu Mare"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.