„Balul Oamenilor de Afaceri”, o tradiție de peste 20 de ani (Galerie foto)

Sala de evenimente „Esedra” din Satu Mare a găzduit în această seară (azi, 17 noiembrie) „Balul Oamenilor de Afaceri”, un eveniment cu tradiție în județul nostru. În acest an, balul a ajuns la cea de-a 24-a ediție.

Dintre oficialități, la eveniment au participat secretarul Camerei Deputaților Ioana Bran, senatorul Gabriel Leș, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, deputatul Erdei D. Istvan, șefi de instituții și oameni de afaceri din întreg județul.

„Vă felicit pentru ceea ce faceți dumneavoastră, pentru activitatea pe care a-ți depus-o anul trecut. Și vă rog să aveți încredere că tot ceea ce încercăm să facem la București, facem în așa fel încât tuturor să le fie bine”, a declarat senatorul Gabriel Leș.

„Pentru mine personal este prima ediție când vin în această calitate. Acest eveniment, din punctul meu de vedere este o dovadă a rezultatelor dumneavoastră, a corectitudinii dumneavoastră, a perseverenței dumneavoastră și indiferent dacă ajungeți sau nu pe podium, cu siguranță meritați aprecierea și recunoștința noastră a tuturor” declarat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.

După luările de cuvânt s-a trecut la premierea oamenilor de afaceri. Premiile au fost înmânate de președintele Camerei de Comerț, Ovidiu Silaghi, respectiv de directorul aceleiași instituții, Daniela Culic.

Pentru clasificarea firmelor, principalii indicatori care s-au luat în calcul sunt: cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența capitalului uman, eficiența utilizării capitalului reinvestit.

Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma catalogului „Topului Firmelor”, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.