Un an fără Daniel Prodan

Azi, 16 noiembrie, se împlinește un an de la moartea cunoscutului fotbalist sătmărean Daniel (Didi) Prodan. Acesta a murit în urma unui infarct.

„Acum un an primeam vestea groaznică că „DIDI” s-a stins. Citeam articolele ziarelor și nu ne venea să credem. Un adevărat simbol al fotbalului sătmărean, un membru al generatiei de aur, nu mai era printre noi. Vestea a cutremurat întreaga țară. În acea seară ne-am strâns peste 60 de oameni în fata stadionului Olimpia și am aprins lumânări în memoria lui „DIDI”. Nu te vom uita niciodată DIDI!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook VoluntariOlimpiști (https://www.facebook.com/VoluntariOlimpisti/?hc_ref=ARR9Dal3YUlFfA6z0jv32xA3f1N_iPaMyz4Ssm7p-MVBicKTBfPzhq6u2BrdQEGwLmI&fref=nf).

Daniel Prodan a fost unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, jucând la echipa naţională de 54 de ori şi marcând un gol. El a jucat la Campionatul Mondial din 1994 şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan a început fotbalul la Olimpia Satu Mare şi a mai jucat pentru Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar, FC Naţional şi Messina. Daniel Prodan şi-a încheiat cariera de fotbalist la FC Naţional în 2003. Apoi, el a fost angajatul FRF, fiind înlăturat după schimbarea lui Mircea Sandu cu Răzvan Burleanu.

Sursa foto: Facebook VoluntariOlimpiști

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.