Terenuri de minifotbal, vandalizate. Arată ca după război (Foto)

Terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 și Micro 17 sunt într-o stare jalnică. Consilierul municipal Radu Roca atrage atenția actualului executiv al Primăriei Satu Mare asupra stării de degradare al acestor mini baze sportive.

Roca a postat pe pagina sa de Facebook și câteva fotografii care demonstrează starea avansată de degradare al acestor terenuri, la abia doi ani de la inaugurare.

„La nici doi ani de la inaugurare, terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 şi Micro 17 sunt într-o stare avansată de degradare … plasa de sârmă ruptă, porţile de fotbal distruse, băncuţele de lângă terenul de fotbal distruse … și asta în condiţiile în care în august 2016 s-a impus printr-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local revigorarea activităţilor sportive prin implicarea autorităţilor publice locale iar în vederea individualizării acestor terenuri s-a impus şi acordarea de diferite denumiri ! Prin asemenea degradare doreşte primăria revigorarea activităţilor sportive ??

P.S. Respect munca depusă de actuala conducere a Primăriei municipiului Satu Mare, să nu mă înţelegeţi greşit, dar mă aşteptam la mai multă grijă din punct de vedere al întreţinerii acestor terenuri pentru că o investiţie de acest gen nu este deloc de neglijat şi în plus este făcută din bani publici, adică din banii noştri ai contribuabililor !”, este mesajul consilierului Radu Roca.

Sursa foto: Facebook Radu Roca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.