Purtător de cuvânt nou la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare

Sublocotenent Florin Marius Opre, fost subofiţer în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil din cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de ofiţer specialist Informare şi Relaţii Publice la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare.

Azi, 15 noiembrie, în prezenţa personalului unităţii, colonelul Asrian Ovidiu Popa, inspectorul șef al IJJ Satu Mare, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, prin care plutonierul Florin Marius Opre a fost avansat la gradul de sublocotenent ca urmare a promovării concursului de trecere în corpul ofiţerilor, şi a fost numit în funcţia de ofiţer specialist Informare şi Relaţii Publice la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Sublocotenentul Florin Marius Opre s-a născut la data de 28 aprilie 1988 în localitatea Satu Mare şi este căsătorit. Este absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, promoţia 2009, şi la absolvire a fost repartizat în unitatea din Satu Mare, desfăşurându-şi activitatea în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

În paralel a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Juridice, din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza şi coordona activităţile pe linie de Informare şi Relaţii Publice, dar şi pe linie de Relaţii cu Publicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.