Prefectul a început seria audiențelor în teritoriu

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a început seria audienţelor în teritoriu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a aflat azi, 15 noiembrie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei orașului Tășnad. 

Alături de prefect au fost prezenţi directorul de cancelarie, Marinescu Cecilia, şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin, consilierul pe relaţii publice, Găzdac Florin respectiv primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba alături de noul secretar al orașului.

S-au înscris la audiențe un număr de zece persoane, cetățeni ai orașului Tășnad și cetățeni ai localităților aferente. În majoritatea cazurilor au fost expuse probleme legate de fondul funciar, probleme cu privire la alocarea numerelor de case precum și o reclamație privind activitatea unei unități comerciale aflate în vecinătate, din orașul Tășnad, care funcționează fără autorizație.

Unele dintre probleme au fost rezolvate în cadrul ședinței, prin aducerea la cunoștință a unor soluții pertinente care să îi ajute mai departe în demersurile lor, iar celelalte persoane au fost îndrumate să depună petiții la Instituția Prefectului în vederea efectuării unor verificări amănunțite.

Pentru a fi cât mai aproape de problemele sătmărenilor, prefectul va continua seria audientelor in teritoriu, acestea urmând a fi anunțate în prealabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.