O companie de leasing se extinde. Va deservi și județul Satu Mare

Compania de leasing operațional ALD Automotive, se extinde în țară cu trei reprezentanți regionali în Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pentru a deservi clienții corporate și companiile mici și mijlocii, urmând să aibă sedii în 24 de județe.

„Anunțăm extinderea acoperirii regionale în 24 de județe noi cu soluții de mobilitate și leasing operațional. Am început încă din iunie cu Moldova și am continuat cu Transilvania și Banat, datorită potențialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite: Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Neamț, Bacău și Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Mureș, Bistrița Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita și Covasna (reprezentant regional Transilvania) și Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj (reprezentant regional Banat).

ALD oferă servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări, având 6.000 de angajați la nivel mondial și administrează 1,44 de milioane de autovehicule (iunie 2017). Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale și a grupului ALD.

Sursa foto: www.profit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.