De Black Friday la Babytrend găsești cele mai mari reduceri

Magazinul Babytrend vine cu o nouă ofertă ademenitoare pentru clienții săi. Black Friday este unul dintre cele mai așteptate momente al anului. Magazinul se află situat în Micro 17, B-dul Independenței, la parterul Complexului Dana Center.

Pentru viitorii părinți, Black Friday este momentul ideal de a achiziționa toate produsele la preț redus, economisind astfel sume consistente. Se oferă reduceri de până la 60%.

Vorbim despre o gamă largă de produse, din toate categoriile: cărucioare, scaune auto, scaune de masă, pătuțuri și accesorii pentru camera copilului, jucării, carusele, săniuțe, articole de baie și igienă, tetine, suzete și biberoane de la cele mai cunoscute branduri (Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Mam, AngelCare, Nuvita).

Totodată, Black Friday este și cel mai potrivit moment pentru alege cadoul de Moș Nicolae și Moș Crăciun, din sute de jucării pentru toate vârstele: jucării educative, jucării din lemn, puzzle-uri, jucării interactive, jucării pentru bebeluși, jucării cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate; articolele de iarnă, printre care cele mai căutate săniuțe, chiar și pentru bebeluși.

Nu uitați să ridicați cardul de fidelitate, cu care veți beneficia de reduceri de fiecare data. Pentru a vă asigura că veți găsi disponibil produsul căutat, sunteți așteptam în magazinul Baby Trend, chiar și înainte de Black Friday și veți găsi sute de produse aflate deja în promoție.

Magazinul vine cu: un program prelungit, pentru a vă oferi ocazia să cumperați tot ce aveți nevoie; pachete atractive la pătuțuri cu zeci de tipuri de lenjerii; dacă nu aveți timp să ajungeți la magazin, foarte simplu puteți face cumpărături și pe www.babytrend.ro, unde la fel beneficiați de reduceri la mii de produse.

Pentru a fi printre primii care beneficiază de reduceri, alegeți din magazinul online produsele dorite și puteți să le introduceți în Wishlist, apăsând butonul cu inimioară: Adaugă în whishlist. Astfel de Black Friday în câteva secunde puteți lansa comanda.

Sunteți client Babytrend, cunoașteți magazinul și produsele noastre? Testați-ne și vă veți convinge că la noi reducerile de Black Friday sunt reale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.