Descinderi la hoții din locuințe. Ce au găsit mascații

Poliţiştii de investigaţii criminale din Maramureș au descins la doi bărbați bănuiți că ar fi furat, din locuințe, bani, bijuterii şi alte bunuri. Cei doi au fost arestați preventiv.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat două persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă, pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare.

În fapt, doi băimăreni, în vârstă de 34 şi 35 de ani, în luna octombrie a.c., ar fi pătruns în patru locuinţe din municipiile Baia Mare şi Satu Mare, de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 50.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost indisponibilizate sumele de 10.000 de lei şi 1.560 de euro, precum şi mai multe bijuterii. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat.

La activităţile de cercetare au colaborat poliţişti de investigaţii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie şi Satu Mare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.