Să-l ajutăm pe Erhard ! Concert caritabil la Satu Mare

Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare va găzdui duminică, 12 noiembrie, de la ora 16.00, un concert caritabil în favoarea lui Erhard, un copil de 12 ani care are nevoie de o operație urgentă.

Erhard a fost diagnosticat cu Asperger, boala care face parte din spectrul autist. În ciuda acestui fapt, el se integrează perfect în școala normală, învață bine și este foarte ambițios, toate acestea datorită nenumăratelor ore de terapie făcute cu mama lui, Carmen Edita Edika.

În acest moment, Erhard, fiul ei de 12 ani a ajuns într-un moment decisiv din viață: are nevoie de operație pe coloană, intervenție chirurgicală care se poate efectua la București. Costurile operației se ridica la 15.000 de euro, din care o asociație suportă 4.000 de euro.

La costurile operației se adaugă cheltuielile cu analizele pre și post operatorii, precum și cheltuielile de spitalizare și cele legate de transport.

Pentru cei care doresc să ajute la adunarea sumei necesare operației, o pot face în conturile deschise pe numele Edita Enciu la BRD.

Cei ce vor să-l ajute pe Erhard să se facă bine, pot vira sau depune sumele în conturile deschise pe numele Enciu Edita Carmen

RO27BRDE310SV63768873100 – lei și RO23BRDE310SV63768953100-Eur;

BRD Kaufland e deschis zilnic de la 8 la 20 ! Pentru plăți din străinătate, aveți nevoie de codul SWIFT: BRDEROBU! Erhard trebuie să se faca bine !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.