Aurelia Fedorca despre negocierile cu UDMR: „Discuții amiabile și drăguțe, dar fără un rezultat concret”

Cu toate că proiectele majore de dezvoltare ale județului și municipiului Satu Mare sunt susținute necondiționat de către Guvernul PSD-ALDE, UDMR se încăpățânează să „guverneze” local cu PNL. Declarația a fost făcută de către președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, în cadrul unei unei conferințe de presă susținută azi, 3 noiembrie.

Lidera PSD Satu Mare a subliniat faptul că au fost mai multe tentative de negocieri, chiar și la nivelul conducerilor centrale ale celor două formațiuni politice (PSD și UDMR).

„Au fost discuții amiabile și drăguțe, dar fără un rezultat concret”, a declarat Fedorca.

„Sumele alocate de PSD de la nivel central pentru județul Satu Mare arată că noi avem deschidere totală și nu există niciun fel de ranchiună pentru că dânșii nu vor să schimbe partenerul … Parcă e o atitudine generală de amăgire, o dorinţă de pace, armonie şi dragoste mare, pe care o clamează liderii UDMR la fiecare discuţie, pentru ca sătmărenii să rămână în ceaţă şi să nu ştie cine ce face sau nu face, cine ce contribuţie sau merite are la proiectele aflate în derulare în municipiu şi în judeţ”, spune Fedorca.

Atât Fedorca cât și deputatul Octavian Petric au declarat că PSD nu vizează doar câte un post de viceprimar şi vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, ci ambele posturi la ambele instituţii, și asta în urma rezultatelor ultimelor alegeri locale şi parlamentare, care au confirmat că în județul și municipiul Satu Mare PSD este principala opţiune a electoratului românesc.

În luarea de cuvânt, senatorul Gabriel Leş a precizat că aceste negocieri sunt separate de colaborarea în vederea susţinerii proiectelor de dezvoltare ale județului.

„În nici un caz nu vom condiţiona realizarea acestor proiecte de încheierea unor înţelegeri politice”, spune Leş.

Un Comentariu la "Aurelia Fedorca despre negocierile cu UDMR: „Discuții amiabile și drăguțe, dar fără un rezultat concret”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.