Antim Benchiș și Ionuț Cherecheș, declarați polițiștii zilei. Vezi motivul

Cei doi polițiși din Satu Mare, Antim Benchiș și Ionuț Cherecheș, care au salvat viața a două persoane dintr-un apartament în flăcări au fost declarați polițiștii zilei din România.

Azi, 3 noiembrie, la ora 00.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că într-un apartament din municipiul Satu Mare s-a declanșat un incendiu.

Ajunși primii la fața locului, polițiștii au observat că din balconul unui apartament ieșeau flăcări și au aflat că în acesta se aflau două persoane. Și-au pus viața în pericol și au intrat în apartamentul de unde se propagau flăcările pentru a scoate persoanele aflate în interior.

În holul apartamentului, în care era un volum mare de fum și se manifestau flăcări, polițiștii au găsit doi bărbați căzuți pe podea și care nu se puteau deplasa singuri, pe care i-au scos afară.

Cei doi bărbați, de 77, respectiv 53 de ani, din municipiul Satu Mare, au fost preluați de echipajul medical și transportați cu ambulanța la spital.

Un Comentariu la "Antim Benchiș și Ionuț Cherecheș, declarați polițiștii zilei. Vezi motivul"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.