Seri Pozitive: “Ieși din banca acuzaților-fii tu însuți !”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, fiind seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. 

Lafinalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală. Tema lunii noiembrie este „Ieși din banca acuzaților-fii tu însuți!”. Invitata serii este Elena Popa.

Ieși din banca acuzaților-fii tu însuți!
Asculta acest imbold interior.

Cine crezi ca-ti poate sari in ajutor în așa fel încât mintea și sufletul să-ți fie autentic aliniate și transformarea ta spre ceea ce EȘTI dintotdeauna să se manifeste?

Vă propun o introspecție care să evalueze sursa din care ne alimentăm energetic și modul în care distribuim de multe ori defectuos puterea noastră spre aspecte care nu ne reprezintă.

Sunt Elena Popa, psihoterapeut si scriitoare. Te aștept la discuții constructive pe acest subiect.

Data: 7 noiembrie 2017, ora 18:00-20:30
Locația: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”.
Înscrieri se pot face la adresa: http://schimbarepozitiva.ro/iesi-din-banca-acuzatilor-fii-tu-insuti/.

Sunteți asteptați într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Aduceți și dumneavoastră o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.
Persoana de contact: Delia Danea – psiholog&trainer dezvoltare personală, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.