Razii pe drumurile din județ. Șoferii s-au ales cu amenzi

În cursul zilei de miercuri, 1 noiembrie, polițiști cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, au acționat pe DJ 193, în localitatea Păulești, în vederea prevenirii nerespectării de către participanții la trafic a normelor rutiere.

Ocazie cu care s-au aplicat 11sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.980 de lei, toate la OUG 195/2002. Totodată a fost aplicată măsura complementară de suspendarea dreptului de a conduce pentru o persoană și a fost reținut un certificate de înmatriculare.

Tot în cadrul acțiunii, a fost constatată o infracțiune în flagrant. În fapt, a fost depistat în trafic un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Amați, care se afla la volanul unui autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt constatat prin testarea cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.