Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM

Începând cu 6 noiembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare va demara patru cursuri de formare profesională în meserii solicitate de către agenții economici care au un deficit de forță de muncă.

Serviciile de formare profesională ajută șomerii să dobândească sau să își completeze competențele asociate unor calificări.

Formarea profesională poate fi un punct de plecare in găsirea unui loc de muncă sau pentru atingerea obiectivului profesional al fiecărei persoane în căutarea unei slujbe.

Cursurile care vor începe în data de 6 noiembrie sunt: lucrător în cultura plantelor la Negrești-Oaș (17 persoane); lucrător în cultura plantelor la Turț (14 persoane); lucrător în structure pentru construcții la Satu Mare (18 persoane) și competențe informatice la Satu Mare (18 persoane).

Persoanele în căutarea unui loc de muncă, șomeri indemnizați sau neindemnizați care doresc să urmeze un curs de formare profesională pot să se adreseze Compartimentului de specialitate din cadrul AJOFM Satu Mare, telefon 0261/770237, sau e-mail: ajofm@sm.anofm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.