Babytrend – Bucuria de a fi părinte (Galerie foto)

Căutați un magazin în care să găsiți toate articolele de îmbrăcăminte, accesorii și jucării pentru copilul dumneavoastră ? Atunci, Babytrend (www.babytrend.ro) este ceea ce căutați.

Magazinul se află situat în Micro 17, B-dul Independenței, la parterul Complexului Dana Center.

Magazinul care se întinde pe o suprafață de peste 300 de metri pătrați vine cu o ofertă extrem de bogată, de peste 1000 de produse, ce acoperă tot necesarul bebelușilor: cărucioare, pătuțuri și accesorii, scaune auto, scaune de masă, premergătoare, tetine și suzete, biberoane, pompe de sân, articole de baie și igienă, jucării, vehicule cu și fără pedale, săniuțe, și multe altele.

În cadrul magazinului găsiți produsele celor mai renumite brand-uri din domeniu: Tommee Tippee, Philips Avent, Mam, Nuk; cele mai cunoscute marci de jucării: Fisher Price, Tiny Love, Mattel; cele mai potrivite soluții de cadouri pentru toate categoriile de vârstă; jucării cu cele mai cunoscute personaje din desene animate.

De ce să treceți pragul acestui magazin? Deoarece veți găsi: personal calificat, care oferă cele mai bune soluții; prețuri promoționale la majoritatea categoriilor de produse; consultanță pentru toate articolele necesare; serviciu de montare gratuită a produselor; ambalarea gratuită a cadourilor alese; soluții de finanțare, prin card-uri de cumpărături; montarea scaunelor auto direct în mașină; fidelizarea clienților prin cardul de fidelitate; înștiințarea permanentă asupra noutăților, promoțiilor și concursurilor organizate; în cazul comenzilor pentru un număr mare de articole asigurăm transport la domiciliu; posibilitate de retur în 30 de zile.

Clienții au posibilitatea de a face comenzi și online pe site-ul, www.babytrend.ro, din peste 10.000 de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.