„Ecouri de toamnă” la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”

Ca în fiecare an, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” au desfăşurat activităţi specifice Halloween-ului, evidențiindu-şi creativitatea şi originalitatea într-o expozitie de sculpturi în dovleci şi susținând un moment artistic.

În deschiderea manifestărilor, directorul prof. dr. Vlaicu Popescu, a vorbit elevilor despre semnificaţia şi istoricul acestei sărbători, evidenţiind faptul că manifestarea îmbină elemente ale sărbătorii româneşti dedicate toamnei cu Halloween-ul.

Activitatea a cuprins o recitare de grup a elevilor din clasa a XII-a a câtorva poezii aparţinând lui George Coşbuc şi un dans fecioresc de Sătmar, interpretat de elevii clasei a IX-a B, dans specific culesului strugurilor.

În continuare, în cadrul parteneriatului cu Şcola Gimnazială „Mircea Eliade” elevii acestei şcoli, care alcătuiesc trupa „Kincs Keresok”, au prezentat un colaj de muzică şi dans.

Dovlecii sculptaţi expuşi au fost realizaţi de elevii clasei a IX-a B. Activitatea a fost organizată de profesoarele Bucs Ecaterina, Schuller Elza şi Katona Judit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.