Cele mai frumoase fete din țară se vor duela pentru titlul de Miss Universe România

Miercuri, 1 noiembrie, va avea loc finala competiției Miss Universe România 2017, în urma căreia va fi selectată dintre cele 30 de finaliste câștigătoarea competiției. Aceasta va avea priviliegiul să reprezinte țara noastră în finala din acest an a prestigiosului concurs Miss Universe, ce se va derula la Las Vegas, pe 26 noiembrie.

Dupa preselecții, cele 30 de finaliste au fost cazate la Premier Palace Spa Hotel, hotelul oficial al Miss Universe România 2017. Pe parcursul săptămânii de dinaintea marelui eveniment, participantele au avut un program extrem de încărcat, incluzând training pentru marea finală, participări la emisiuni televizate și ședințe foto, dar desigur și pauze binemeritate pentru distracție și relaxare la spa. Carismaticele finaliste au învățat multe pe parcursul cantonamentului, dar mai ales au avut șansa să se pregătească pentru perioada aglomerată care va urma.

Printre cei care vor juriza evenimentul de pe 1 noiembrie se numără cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională și Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009. Se anunță un eveniment care celebrează nu doar frumusețea, ci și inteligența, charisma și atitudinea, toate fiind esențiale pentru o carieră internațională în modeling sau fashion.

Mâine seară cei care vor alege să fie prezenți la acest spectacol unic vor avea ocazia să se și distreze, deoarece în pauzele dintre probe Imperial Salon Orchestra, NAVI, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda, Allure Cabaret și Dorina Vasilashko vor asigura partea de entertainment. Master of ceremony va fi Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România. De asemenea, organizatorii au mai pregătit și alte surprize pentru invitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.