Început de stagiune la Teatrul de Nord

La Teatrul de Nord Satu Mare se muncește pentru spectacolele din acestă nouă stagiune care are în prim plan titluri importante și actori deja consacrați și apreciați, nu doar pe plan local, ci și pe plan național.

Secția română deschide această stagiune cu piesa „Revizorul” care va avea avanpremiera vineri, 27 octombrie la ora 19.00, în timp ce premiera este programată duminică, 29 octombrie la ora 19.00.

Secția maghiară a înscris deja un succes în acest sens, performanța actorilor din piesa „Casa Bernardei Alba” fiind aplaudată îndelung la scenă deschisă, în deschiderea stagiunii pe 13 octombrie.

Așa cum a anunțat deja la începutul lunii septembrie, Teatrul propune și anul acesta spectacole pentru toate categoriile de vârstă. Piesele îmbracă o abordare nouă și în același timp plină de suspans, așa încât, Teatrul de Nord dorește să stârnească și în această nouă stagiune interesul și simpatia publicul sătmărean, deja nerăbdător să vadă spectacolele la care actorii au muncit câteva luni de zile.

Bineînțeles că, și cei mici vor fi în prim plan și special pentru ei se vor pune în scenă o serie de spectacole, două dintre ele fiind prezentate de către Teatrul Municipal Baia Mare.

Programul detaliat al stagiunii Teatrului de Nord Satu Mare este afișat pe site-ul oficial al instituției: www.teatruldenord.ro, iar biletele pentru spectacole se pot găsi la Casa de bilete de pe strada Horea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.