Începe curățenia de toamnă

Primăria Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare anunță că în perioada 30 octombrie – 11 noiembrie organizează o acțiune amplă de strângere a deșeurilor vegetale în cadrul campaniei „Curățenia de toamnă”.

Acțiunea de colectare se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru adunarea deşeurilor menajere. Deșeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deșeuri menajere și vor fi depuse în dimineața zilei în care este programată strada.

Asociațiile de proprietari trebuie să depună deşeurile vegetale adunate din perimetrul blocurilor în zona punctelor gospodărești. Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri menajere.

Acțiunea de colectare şi transportul deşeurilor vegetale nu se vor taxa suplimentar, cheltuielile fiind suportate integral din bugetul local.

După încheierea campaniei „Curățenia de toamnă”, este strict interzisă depozitarea deșeurilor vegetale de orice fel pe domeniul public al municipiului Satu Mare, orice abatere în acest sens fiind sancționeată contravențional conform Hotărârii Consiliului Local 33/2011 cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.