Ministrul Gabriel Petrea, susținut de TSD Satu Mare pentru un nou mandat de președinte (Foto)

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, a avut vineri (20 octombrie) seara o întâlnire cu liderii PSD Satu Mare, dar și cu reprezentanții TSD. Tinerii social-democrați sătmăreni susțin candidatura ministrului Petrea pentru un nou mandat de președinte al TSD.

Alături de Gabriel Petrea la ședință au participat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, deputatul Ioana Bran și senatorul Gabriel Leș.

„Am fost bucuroși să ne reexprimăm, în această seară, în cadrul reuniunii Biroului Permanent al TSD Satu Mare, susținerea pentru candidatura lui Gabriel Petrea – ministrul Consultării Publice și Dialogului Social – pentru un nou mandat de președinte al TSD, la Congresul Național care se va desfășura în 12 noiembrie la București. Am avut o seară de dezbateri constructive și am discutat despre acțiunea pe care o vom demara la nivel județean, „România frumoasă”, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Colegii au spart gheața și au venit cu propuneri, ceea ce mă face să cred că proiectul se va bucura de mare succes. Îl felicit pe Gabriel Petrea pentru că a decis să candideze la un nou mandat de președinte al TSD și îl asigur de toată susținerea mea și a colegilor din TSD Satu Mare în toate proiectele pe care le va iniția!”, spune deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.