Violatorul în serie a lovit din nou. A vrut să-și violeze mama !

Petru Cristea, violatorul în serie eliberat în data de 21 septembrie din Penitenciarul Satu Mare, a lovit din nou. De aceasta dată a vrut să-şi agreseze sexual propria mamă!

Individul este din satul Borz, județul Bihor și are 46 de ani.

Potrivit unui comunicat transmis azi, 20 octombrie, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, bărbatul a comis fapta în seara zilei de 10 octombrie.

„În intervalul orar 20:00 – 21:00, timp de aproximativ 30 – 40 de minute, aflându-se în incinta locuinței, inculpatul a încercat prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu mama sa, a agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni traumatice ce necesitau un număr de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații”, se arată în informarea semnată de prim-procurorul Beiuşului, Cristina Birta.

Ulterior, Hera Cristea a plecat de acasă şi, până în prezent, nu a fost găsit.

Vineri, 20 octombrie, la solicitarea procurorilor, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Beiuş a emis pe numele lui Petru Hera Cristea un mandat de arestare în lipsă, pentru 30 de zile, iar în baza mandatului, violatorul a fost dat în urmărire naţională.

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o orădeancă.

Fără să ţină cont de faptul că individul fusese eliberat condiţionat în trei rânduri şi tot de atâtea ori a comis o nouă infracţiune, Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penitenciarului sătmărean, unde violatorul era închis, şi a decis să-l elibereze. Decizia a beneficiat inclusiv de avizul procurorilor sătmăreni, care nu au contestat-o”, se arată în poziția instanței bihorene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.