Aproape 1.200 de locuri de muncă la bursa de la Satu Mare

Un număr de 60 de agenți economici își prezintă oferta în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți de astăzi, 20 octombrie. Evenimentul a început la ora 09.00 și are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan, la această bursă sunt așteptați un număr cât mai mare de sătmăreni.

La eveniment sunt prezenți un număr de 60 de agenți economici care au o ofertă totală de 1.171 de locuri de muncă în diverse domenii.

Dintre acestea 47 de slujbe se adresează persoanelor cu studii superioare.

La bursă au participat 750 de persoane în căutarea unui loc de muncă din care 16 au fost angajați în ziua bursei. Din chestionarele completate de către agenții economici  a rezultat faptul că 124 de persoane au fost  selectate în vederea participării la interviu pentru angajare.

Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a pregătit două standuri speciale, unul pentru ucenicia la locul de muncă unde s-au prezentat facilitățile de care vor beneficia atât angajatorii cât și persoanele care doresc să urmeze un program de ucenicie. Cel de al doilea stand a prezentat oferta cursurilor de calificare pe care AJOFM Satu Mare le derulează în anul 2017. De asemenea, s-a prezentat și oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.