Provocare pentru tineri. Ce ați face dacă ați fi primar în Satu Mare ?

Dacă ați fi primar pentru o zi ce ați face pentru orașul vostru ? Primăria Satu Mare și SamStudia organizează o consultare publică, cu scopul de a afla ce-și doresc tinerii din Satu Mare pentru orașul lor.

Consultarea are loc astăzi, 19 octombrie, între orele 18.00 și 20.00, la Casa Meșteșugrarilor din Satu Mare.

La eveniment sunt invitați să participe toți tinerii între 14 și 29 de ani, dornici să se implice în dezvoltarea orașului, să-și spună părerea și să contribuie la bunul mers al treburilor în Satu Mare.

„EȘTI TÂNĂR între 14-29 de ani, ești preocupat de viața de zi cu zi din orașul tău? Vrei să te simți ca la tine acasă și când te plimbi prin străzile lui, când te duci la evenimente, pur și simplu tot timpul și oriunde? Știm că da. De aceea te așteptăm la prima consultare din cadrul proiectului ComON Satu Mare, unde poți să-ți faci vocea auzită. Vei avea ocazia să spui tot ce crezi că orașul tău poate să facă mai bine pentru TINE.

Hai să discuți împreună cu prieteni, cunoștințe și concetățeni despre ce te preocupă cel mai mult, ce îți lipsește din Satu Mare, și, de ce nu, ce ai face tu dacă ai fi primar. Participă în dezbatere, implică-te în dezvoltarea orașului tău prin exprimarea nevoilor și dorințelor tale!

Formatul evenimentului este de fix 120 de minute!

Te rugăm să te înscrii folosind formularul de mai jos:

https://goo.gl/6QsNaU”, se arată într-o postare făcută pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.