Cel mai așteptat film al toamnei, vine la Satu Mare. Marcel Iureș, în rolul principal (Video)

Publicul sătmărean va avea ocazia să cunoască povestea lui Octav, lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal. Astfel, cel mai așteptat film al toamnei va avea proiecție specială la Satu Mare, în 28 octombrie, de la ora la ora 18.00, la Filarmonica „Dinu Lipatti”.

„Octav” se bucură de o distribuție de excepție. Alături de Marcel Iureș, în film apar și: Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc.

Lung-metrajul este o coproducţie România – Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi. Scenariul este semnat de Serge Ioan Celebidachi şi James Olivier, coloana sonoră este compusă de Vladimir Cosma, iar imaginea poartă semnătura renumitului Blasco Giurato.
„Octav e o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toţi oamenii de pe pământ. Este o poveste profund umană, acesta fiind şi motivul principal pentru care am fost atras să joc în acest film. Avem nevoie de astfel de poveşti”, a declarat actorul Marcel Iureş.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Satu Mare prin Centrulul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Prețul biletului este de 15 lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Biletele se găsesc la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, (Bd. Transilvania nr. 3), etajul II, biroul 3 în zilele lucrătoare, între orele 10.00 și 17.00 sau la filarmonică înainte de începerea filmului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.