Un sătmărean, campion național în Portugalia (Foto)

Un tânăr de 23 de ani din Sătmărel, Daniel Surducan, a cucerit sâmbătă, 14 octombrie, titlul de campion național la Muay Thai, la categoria -81 kg. Daniel este și deținătorul titlului de campion național al Portugaliei la kickboxing.

Daniel Surducan are 23 de ani, s-a născut în Sătmărel, iar la vârsta de 13 ani a emigrat împreună cu părinții în Portugalia. În 2014 a început activitatea sportivă de performanță și competitivă, cu antrenamente zilnice, ajungând anul acesta campion regional și național, în Portugalia, la kickboxing.

Campionul diasporei române din Portugalia a câștigat sâmbătă, 14 octombrie, la Campionatul Național de Muay Thai, organizat la Vilalonga și aurul pe echipe.

Din echipa campionă fac parte și moldoveanul Ioan Sirghi, ucrainianul Alexandr Kimas și portughezii Fabio Ferraz și Guilherme Vaz.

„A fost o zi grea, dar a fost o zi mare! Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine: familia și prietenii mei, dar și suporterii care m-au încurajat online. Victoria este a noastră!”, spune Daniel Surducan.

Sursa foto: www.mamemigrante.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.